Dierenverzekering Kiezen

dierenlogoEen dierenverzekering is een ziektekostenverzekering voor je huisdier. Honden of katten worden als volwaardige gezinsleden gezien. Vaak heb je een hechte emotionele binding met je huisdier. Dan is het verstandig om een goede dierenverzekering voor het welzijn en de gezondheid van je huisdier te regelen.

Online Verzekeraars voor Dierenverzekering 

ohra Ohra : De dierenverzekering van Ohra kent drie pakketten voor ziektekosten. Welke dekking past het beste bij uw huisdier?
petplan Petplan : Uw hond of kat verzekeren? Dat kan met een complete dierenverzekering van Petplan.
inshared Inshared : Met de goedkope dierenverzekering van Inshared is uw hond of kat gedekt tegen de hoge kosten van ongevallen of medische zorg.

 Voorkom hoge kosten voor je huisdier

Bij de aanschaf van een huisdier denk je meestal niet meteen aan de kosten die het met zich mee kan brengen.

Daar kom je achter na de eerste behandeling door een dierenarts. Van andere dierenbezitters hoor je ook bedragen waar je van schrikt. Een dier kan altijd in situaties terecht komen met als gevolg een hoge ontstane schadepost. Door de verbeterde zorg wordt je huisdier steeds ouder. Voor een relatief laag bedrag per maand ben je verzekerd tegen de meeste ziektekosten van je huisdier.

De kosten van een dierenverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren: de leeftijd van het huisdier op het moment van afsluiten, het ras, gewicht en de verzekeraar. Hoe jonger het huisdier op het moment van het afsluiten van de verzekering, hoe goedkoper de verzekering is voor de rest van het leven.

Afhankelijk van het gekozen verzekeringspakket kan je huisdier verzekerd zijn voor onder andere de dierenarts, laboratoriumonderzoek, operaties en geneesmiddelen.