OHRA Verzekeringen

OHRA : Het in 1925 opgerichte OHRA (Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren) opereert na een aantal fusies in de jaren negentig sinds 2002 onder de Delta Loyd Groep.

OHRA VerzekeringenVoor haar zorgverzekeringen is OHRA sinds 2009 verbonden met de CZ Groep en het daartoe behorende CZ zorgverzekeringen. Behalve verzeringen biedt OHRA ook een breed scala aan andere financiële producten aan waaronder leningen, hypotheken, creditcards en beleggingsmogelijkheden.

Extra service van OHRA verzekeringen

OHRA gaat prat op haar snelle dienstverlening zoals blijkt uit haar slogan “Direct Geregeld.” Zoals veel verzekeringen biedt OHRA tegenwoordig vrijwel al haar diensten ook online aan, waaronder via de OHRA applicatie voor de mobiele telefoon.

Maar het is ook nog steeds mogelijk bij OHRA op andere manieren een verzekering af te sluiten zoals gewoon via de post. Als directe verzekeraar gaat OHRA voor direct contact met de klant zonder tussenpersonen waardoor direct duidelijkheid verschaft kan worden over wat wel en niet gedekt wordt.

Welke verzekeringen biedt OHRA aan?